sept 2019: Opstart af 6 skrivegrupper

Med støtte fra Kunstfonden, SINDs forskningsfond og psykiatrisk center Amager opstartes i september og oktober 6 skrivegruppeforløb ledet af danske forfattere, Martin Glaz Serup, Asta Olivia Nordenhof, Pablo Llambias, Trisse Gejl, Majse Aymo-Boot. Vi har grupper på psykiatrisk Center Amager, dels på sengeafdelingerne og i den ambulante behandlingsteams. Grupperne kører 15 uger. Projektet har kørt i 2 år, hvor der er udfærdiget en skrivegruppemanual inspireret af korttidspsykodynamisk terapi i et samarbejde mellem gruppens læger og forfattere. Der sidder sundhedsfaglige co-terapeuter med i alle grupper og det kører som et forskningsprojekt, hvor formålet er at afdække udbyttet af skrivegrupperne for mennesker i psykiatrisk behandling.

Skriveøvelse fra forfatter Majse Aymo-Boots skrivegruppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.