Birgit Bundesen deltager på CPH:DOX i talk om Kunst og mental Sundhed

Som del af filmfestivalen CPH:DOX deltog Birgit Bundesen i paneltalk omkring Kunst og mental sundhed: ART AND MUSIC AS MEDICINE IN PSYCHIATRY


Er æstetik blot til for fornøjelsens skyld, eller er glæden ved kunst og musik en helt grundlæggende del af mennesket? Tag del i en samtale om omgivelsernes, kunstens, naturens og musikkens betydning for personer med psykisk sygdom. Mød forfatter til ’Min mor er besat’, Peter Øvig Knudsen, musiker i psykiatrien, Maria Anna Rosenberg (ME AND MARIA) samt psykiater, overlæge og formand for Foreningen Kunst og Mental Sundhed, Birgit Bundesen i en samtale om kunst, musik og mentalt helbred. Moderator: Camilla Stockmann, Politiken.
https://www.facebook.com/cphdox/videos/485852662540533

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.