TAK til Det Obelske Familiefond for bevilling

TAK til det obelske familiefond for bevilling på 3,5 mio. til etablering af Center for Kunst og Mental Sundhed. Vi er meget stolte og ivrige efter at komme i gang.

“Vores Fortællecentrum” – Multimedieværksted som rehabilitering for mennesker med psykisk lidelse.

Projektets overordnede formål er i samarbejde med professionelle kunstnere, psykiatere og psykiatribrugere at udvikle kreative rehabiliterende fortælleværksteder for mennesker med svær psykisk lidelse i civilsamfundet.
Vi vil i løbet af 2021-2023 etablere kunstneriske værksteder med professionelle kunstnere på den gamle Sct Elisabeth Stiftelse på Amager: Der vil være skriveværksted, videoværksted, radiostation og billedværksted for mennesker med psykisk lidelse.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.