Anna Rieders digtsamling flot anmeldt

Anna Rieders digtsamling fint anmeldt 11.12.20 i Information af Tue Andersen Nexø, der bl.a. skriver:

”Den nærmest nærsynede skrift er i stedet det, der får Hindebæger til at skille sig ud fra de efterhånden temmelig mange andre danske bøger, der de sidste ti år har skrevet om og fra livet med psykiske lidelser. Blandt alle disse hilser Rieders bog undervejs diskret på Asta Olivia Nordenhofs det nemme og det ensomme. Enkelte steder fornemmer man også en inspiration fra Lea Marie Løppenthins digte. Men, altså, mest er den sin egen, en utroligt sikker debut, en bog man som læser føler sig hjemme i fra første til sidste ord.

Jeg mener, det er svært ikke at blive opløftet af en skrift, der så ubesværet finder en musik i ellers tilforladelige ord, der arbejder så sikkert med små gentagelser, der med en sådan økonomi gør sine skikkelser og scener helt nærværende.”

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.