FKMS til workshop med bl.a. SF og Å

FKMS var til workshop med politikere og andet godtfolk om psykiatri og mental trivsel. Der er bevilliget 600 millioner til psykiatrien, og vi i klinikken har spurgt ledelsen, om vi kommer til at mærke det. Om vi kan få flere sengepladser eller beholde de indlagte lidt længere. De fleste penge, ca 500 millioner, forsvinder til bygninger og hvad ved jeg. Hvis vi er heldige, når der 100 millioner ud på de psykiatriske centre. Det svarer til, at hvert center måske kan ansætte 1 læge mere. Suk. Jeg var til workshop med en gruppe af ildsjæle, bl.a. Merete Nordentoft, for at indsamle materiale, så der kan komme mere fokus på psykiatrien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.