Besøg fra senselab

D. 2. og 3. september havde Foreningen Kunst og Mental Sundhed besøg af det canadiske kunstnerkollektiv senselab, ledet af professor i filosofi Brian Massumi og billedkunstner Erin Manning. De kom 12 personer fra senselab fra hele verden, og vi var i alt 40 mennesker, bla Peter Francheschi, Birgit Bundesen og Louise Fritzsche, Oliva B. Larsen, der er tilknyttet skrivegruppeprojektet. Den 2.9. var vi i MMA/FKMS og d 3.9. var vi på IT-universitetet, hvor vi eksperimenterede med forskellige IT-baserede kunstprojekter. På MMA-dagen afholdt PCAs huskunstnere Adda Djørup og Pablo Llambías skriveworkshops, og om eftermiddagen afholdt lydkunstnerne Rune Søchting og Arendse Krabbe lydworkshops. Om aftenen lavede vi mad til alle. Det var to intense dage med gode indslag og mange nye venskaber.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.